Klar for å oppleve verden fra den andre siden av Bayern-gjerdet? (foto: bayern münchen)

Tyskland holde pusten frem mot VM i Russland. Alle følger med landslagskeeperen som er til for de store begivenhetene, men som har mistet størstedelen av sesongen med en skade i foten.

Uten kamptrening siden midten av september, skal et comeback nå endelig ligge rett rundt hjørnet.

Håpet er å få med seg kamper for Bayern München, men det definitve målet er selvfølgelig å nå toppformen til VM i sommer.

-Det går virkelig fremover, men jeg er fortsatt et stykke fra full styrke. Jeg kan ikke si hvor lang tid det kommer til å ta, men akkurat nå kan jeg jogge med vekter som tilsvarer 80 % av kroppsvekten min. Neste uke regner jeg med at jeg kan med 90 %, og kort tid etter med 100 % av kroppsvekten. Da blir jeg klar for å løpe, sier en målbevist Neuer ifølge Sky Spor Bundesliga.

Tyskeren veier forøvrig rundt 92 kilo.

Sjekk ut oddsen

Les også: Manchester United-treneren skremmer supporterne