Mikel Arteta har mye å gi thumbs up for. (foto: Arsenal)

Vi glemmer ofte at fotballspillere på øverste nivå er skrudd sammen på en helt spesiell måte. Senker du guarden, eller begynner å slappe av, blir du ofte straffet av motstanderne. I Arsenals knepne 1-2 seier Nottingham Forest, fikk vi sett hvordan Arsenal-spillere krever det ytterste av hverandre. Nesten-slagsmål mellom lagkompiser blir sett på som sjokkerende, for Mikel Arteta rett og slett en nødvendighet når du skal vinne titler.

Etter at dommeren blåste av kampen og tre poeng tikket inn på tabellkontoen til Arsenal, gikk Ben White og Oleksandr Zinchenko i clinch med hverandre og måtte skilles av Arsenal-staben.

LES: Tidligere Arsenal-spiller river over kontrakten på tirsdag – signerer med storklubb på onsdag

Arsenal-manageren fikk selvfølgelig spørsmål om bråket på pressekonferansen, lå det en konflikthistorie i lufta?

-Jeg elsker det, var det overraskende svaret på hva han mente om bråket mellom de to Arsenal-spillerne.

De krever mer av hverandre, og de er ikke fornøyde med måten vi slapp inn målet på, og det prøvde de å løse. Det ble litt opphetet, og det betyr at det ikke var nok å spille på den måten vi gjorde, fortsetter Arteta ifølge Sky Sports.

F7: Svensk fotballklubb i et sjokkerende møte med dyreriket

-De presser hverandre, og de var ikke fornøyde med å slippe inn mål. Det er jeg nødt til å oppmuntre og støtte, så lenge det blir gjort på en riktig og respektfull måte. Noen ganger blir tingene litt opphetet etter kampene. Det er følelser, og jeg elsker å se spillerne presse og kreve fra hverandre,