Var vel ikke så mange som savnet italieneren på Stamford Bridge. (foto: chelsea, twitter)

Topp fire i Premier League er de magiske plassene, fire plasseringer som gir innpass i Champions League. Jose Mourinho har allerede delvis avskrevet mulighetene for United, nå er det neste trener som heller ikke får tallene til å gå opp for sin klubb.

Vi er ikke mer enn rundt halvveis i sesongen, men allerede har de beste klubbene tatt fart og posisjonert seg på topp-fire. Chelsea har hele denne sesongen vist seg fortjent til én av de lukrative plasseringene, men dette var før klubben tapte mot Wolverhampton.

Chelsea tok oppskriftsmessig ledelsen ved Ruben Loftus-Cheek onsdag, men da dommeren blåste av for sluttsignal, sto Wolverhampton tilbake med to scoringer og tre poeng.

Finnesse tapte mot sultne ulver. (foto: chelsea, twitter)

Les: Expressen: Zlatan har bestemt seg

Mer skal det ikke til å dytte en klubb utenfor.

– Jeg er veldig bekymret. Ikke for resultatet, men fordi vi ikke kom med en reaksjon etter Wolverhamptons første mål. Vi hadde fire eller fem muligheter til å score flere mål på 1-0, men vi misbrukte dem. Og så tapte vi alt. Jeg tror ikke det handler om endringene vi gjorde, det handler om mentaliteten vår sier Sarri ifølge Daily Mail.

Dermed ble Chelsea dyttet ned til 4. plass, noen centimeter foran Arsenal som virkelig har fått opp dampen. På lørdag venter serieleder Manchester City. Dette bringer ikke frem de lyse tankene hos Chelsea-treneren.

Ser ikke så lett ut lenger. (foto: chelsea, twitter)

– De er i en annen kategori for oss. Vår kamp handler om topp fire, og resultatet mot Wolverhampton er veldig vanskelig for oss når man tenker på topp fire, avslutter Sarri.

Les: Buffon røper samtaler med Cavani