You stink, my system works.

«Når du har 1155 kamper på CV’en kan du raskt regne ut hvor problemet ligger», sier Sam Allardyce til Sky Sports. Det ble poeng mot Newcastle forrige uke, mot West Ham gikk det mot tre, men endte med null. Big Sam passer godt på at han ikke skal ha på seg at han sender Leeds ned i Championship.

-Jeg har jobbet her hos West Ham og de er fortsatt i Premier League ti år senere. Jeg har reddet mange klubber, sier Allardyce til Sky Sports.

LES: Klar for å spille med Messi

Oppgaven denne gangen er å redde Leeds, alt annet er uvesentlig. Da Allardyce etter 2-1 tapet mot City langet ut at det var spillerne som ikke var gode nok, mens systemet hans er det, satt vi hoderystende tilbake.

Vi har digget veien Leeds har tatt med Bielsa og måten den stolte klubben dundret inn i Premier League på. Det siste året har bare vært trist, der frykten for nedrykk virker å ha vært den styrende faktor hos klubbledelsen. Da ender man opp med en Sam Allardyce som distanserer seg fra spillerne han leder.

Nå må Tottenham slås, men Allardyce passer på å legge til at han ikke er skyld i nedrykk.

LES OGSÅ: «Det er ett år igjen av kontrakten, men det er som et fengsel»

-Mange trodde nok at jeg hadde gått fra forstanden da jeg sa ja. Men jeg elsker fotball og Leeds var for stor klubb til å at jeg kunne avvise dem, selv om det bare er for en kort periode, kommer det fra Allardyce.

.