Adams ser mot Premier League (foto: leeds, twitter)

Leeds er en av klubbene på balløya som «blør spillere» etter nedrykk til Championship. En haug med spillere er solgt, tre spillere er forvist til egentrening mens overganger pågår – og så har du Tyler James.

Den amerikanske landslagsspilleren var på god vei tilbake til Premier League. Ifølge Goal la Bournemouth frem det nødvendige budet på 20 millioner pund for å møte den nedrykksklausulen Adams har i kontrakten med Leeds. 24-åringen hadde tidligere i måneden vært på medisinsk test hos Chelsea for signering, før londonklubben i siste minutt bestemte seg for å gå all in for Moises Caicedo og overby Liverpool.

LES: Signerer landslagskaptein denne uken

Bournemouth er nå Adams sin vei tilbake til Premier League, men heller ikke her går ting som planlagt. Ifølge The Athletic har Leeds insistert på at budet kom etter at klausulen var gyldig. The Athletic hevder budet kom på riktig side av fristen, men Leeds kjemper for å gjøre Bournemouths bud ugyldig.

Premier League-klubben er ikke ferdigforhandlet med Tyler Adams om personlige betingelser, amerikaneren kan se nok en dør tilbake til Premier League bli stengt.

LES OGSÅ: Skal gi Ronaldo muligheten til å vinne UEFA Champions League