Ikke så nøye hvilket lag han leder eller hvem de spiller mot. Neil Warnock sitt engasjement er det samme

Det er helt tydelig at Middlesbrough manager Neil Warnock ikke forstår betydningen av ordet «vennskapskamp» da den eldste manageren i topp fire divisjoner i England møtte en pre-season-kamp mot Bishop Auckland i en pre-season vennskapskamp.

Neil Warnock tar en Neil Warnock

Den 72 år gamle manageren er ikke kjent for å klare å holde tilbake sine følelser på sidelinjen og det spiller ingen rolle om det er en viktig kamp eller ikke. – Så sent som i februar i år ble Warnock fanget opp av kamera mens kan ga dommeren noen velvalgte og intense ord i en U21 kamp mot Leeds sitt ungdomslag.

Klart han lar seg irritere av ungdommen nå til dags, men også en vennskapskamp onsdag kveld fikk han til å koke over.

Les: La det ikke være noen tvil: Harry Kane starter sesongen i Tottenham-drakt!

Boro slo Northern League Division One laget Bishop Auckland 3-0 onsdag kveld. Warnock er såpass gammel at mange fans synes det er søtt han tar så fullstendig av. Etter Roy Hodson pensjonerte seg fra Crystal Palace ble Warnock syvende far i huset.

Noen fans er redde for hjertet til Neil Warnock med all denne lidenskapen, mens andre mener det er nettopp fotballpasjonen som holder han i live.

Les: Jepp, det blir Trippier-overgang for Manchester United

Warnocks legendariske temperament ble vist i en dokumentar som summerte opp hans tid som leder for Sheffield United.

En gang skrek han til forsvarerne Chris Morgan og Phil Jagielka, og det ble sammenlignet med Pep Guardiolas oppførsel i Amazon All or Nothing-serien gjort på Manchester City.

Noen ting forandrer seg aldri!