Hjem Fotball Neida, Alexandre Lacazette er overhodet ikke i London for medisinske tester

Neida, Alexandre Lacazette er overhodet ikke i London for medisinske tester

juli 2, 2017

Lyon-eieren og sjef Jean-Michel Aulas er en fargeklatt som liver opp overalt hvor han går, han er også en av de dyktigste selgerne i moderne fotball.  Idag har han kommet med en mildt sagt overraskende oppdatering i forbindelse med Alezandre Lacezette sin overgang til Arsenal. 

Den søkkrike forretningsmannen kjøpte Lyon i 1987 og har brukt sin business sans til å lage en av europas rikeste klubber. Han har kjøpt billig og solgt dyrt spillere som  Michael Essien, Mahamadou Diarra, Karim Benzema, Florent Malouda, Éric Abidal, and Tiago Mendes. Og nå fortsetter det med en gigantovergang på 45 millioner euro for Alexandre Lacazette til Arsenal, et bud han faktisk bekreftet tidligere i dag, men…

Les: Lyons toppscorer ber om å bli solgt

Jean-Michel Aulas: «Rapporten som kom om at Alexandre er i London for en medisinsk undersøkelse er falsk. Det kommer ikke på tale å selge han før de har fått på plass en avtale med med en passende erstatning, dessuten er prisen 50 millioner euro, ikke 45 millioner».

 

Den franske avisen Le Progres hevdet at Lacazette var i London klar til medisinsk og at avtalen var snart var i boks. Men Aulas tok på Twitter for å avvise denne rapporten og viste til tidligere tweets.

 

Aulas kaller rapporten «falsk» og viste at Arsenals første tilbud var for lavt. Lyon har flere ganger sagt at de vil selge Lacazette når deres krav er oppfylt, og de finner en passende erstatning. Arsenal som har hold på med samtaler i ukevis er villige til å sette klubbrekord i overgang.

Les: Dommen mot Lyon og Besiktas er klar

Jean-Michel Aulas er en meget dyktig forhandler om bruker kaos og media om hverandre for å få det som han vil. Vi tror han ganske snart får de 50 millioner euroene han er ute etter.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.