Ole Gunnar Solskjær og Erik ten Hag

Forrige uke spilte Manchester United til 1-1 mot Chelsea på Old Trafford. Småpent resultat, men ikke i nærheten av nok for hjemmelaget. Thomas Tuchel kan ha sine dårlige dager på jobb og likevel lede klubben til Champions League for de nye eierne (hvem nå det enn blir), for Ralph Rangnick teller kun seire. Ikke overraskende har Erik ten Hag ikke hatt det helt store behovet for å kontakte mannen som fikk master key hos United da han kom inn som den selverklærte redningsmannen i slutten av november.

Rangnick har løpet av sine få måneder som United-vikar parallelt forhandlet om jobben som landslagstrener for Østerrike og bekreftet forrige uke at han har fått den, kun timer etter at United igjen hadde gitt fra seg poeng på Old Trafford. Vi blir ikke overrasket at påtroppende United-manager ikke har kastet seg på telefonen til Rangnick.

Les: Liverpool tilbyr ny kontrakt til 36-åring

Halvannen uke etter at Erik Ten Hag ble presentert som neste United-manager, har han ikke hatt behovet for å ta en prat med Rangnick.

-Jeg er sikker på at han (ten Hag) har telefonnummeret mitt. Han har et par kamper igjen i Ajax, og vi har fortsatt tre kamper å spille her. Jeg er mer enn klar for å prate og utveksle oppfatninger med ham når han på et tidspunkt er klar for det, sier vikaren til Sky Sports.

Rangnick grubler. (foto: united, twitter)

Rangnick kom inn i november som en virvelvind for både å «redde United» og fortelle hvordan klubben skulle jobbe langsiktig med valg av manager og spillere. Så viste det seg at han verken reddet sesongen eller ble tatt med i prosessen med å velge neste manager.

Les på Engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver

(fra google)

Den påtroppende østerrikske landslagstreneren står fortsatt oppført med en rådgiverrolle etter at han pakker sammen trener-kofferten på Old Trafford. Hva denne rollen innebærer er vel et spørsmål som ikke opptar så mange lenger. Rangnick har selv spilt seg ut av den indre kretsen hos Manchester United.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?

Sitter på solid kompetanse om United. (foto: united, twitter)

Vil Erik ten Hag lære noe om Manchester United anbefaler vi at han ringer Ole Gunnar Solskjær. Punktum.

Les: Får det nå «dobbelt så tøft» å ta Premier League-trofeet