Sugde til seg vibrasjonene fra the Kop. (foto: liverpool)

18-åringen fikk debuten for Liverpool i Carabao cupkampen mot Arsenal. Det i seg selv er et minne for livet. Så sendte han avgårde assisten til Divock Origi på tampen av kampen. 5-5 var et faktum.

Vi skulle tro at denne store dagen for Neco Williams ville bli husket som et sammensurium av følelser og øyeblikk som ville være vanskelig skille fra hverandre, men for høyrebacken er det krystallklare minner som dukker opp i etterkant.

Les: Nicki Bille Nielsen gadd ikke møte opp på trening

-Jeg vendte meg mot the Kop og prøvde å ta inn hele atmosfæren. Jeg vendte meg rundt og alle de andre kom løpende mot meg. Det var en fet opplevelse. Det er ikke mange fotballspillere som kan si de fikk debut for Liverpool på Anfield, og jeg nøt hvert eneste minutt, sier Williams ifølge klubbens hjemmside.

Les på Popidol: Etter 30 år har Bill Murray endelig gitt grønt lys

Liverpool vant på straffekonk og Williams har siden «blitt trukket tilbake» fra førstelaget for å fortsette treningen mot neste mulighet. Og den kommer.

Les: Sjekk ut presentasjonen av Liverpools nye treningsanlegg