Nathan Ake

I motsetning til i den røde delen av Manchester er det trangt om plassen i midtforsvaret til Manchester City. – Nederlandske Nathan Ake som gikk i «lære» på Stamford Brigde ønsker seg en vesentlig mer aktiv fotballtilværelse enn han har i dag.

Når manager Pep Guardiola tar ut laget trekker han ofte det korteste strået i konkurranse med Ruben Dias, Aymeric Laporte og John Stones. – Da Manchester City hentet Nathan Ake fra Bournemouth i 2020 var det i sterk konkurranse med en rekke klubber, blant annet West Ham som nå skal være aktuelle igjen i følge en reportasje i 90min. West Ham manager David Moyes har signalisert de trenger styrkning i alle lagdeler og har etter årets suksess i Premier League fått vesentlig mer å rutte på i overgangsmarkedet. – Den erfarne skotten vil trolig la Nathan Ake trekke det lengste strået oftere enn tilfellet i dag.

Les: De første seks som forlater Manchester United etter ankomsten til Rangnick

26 åringen som forlot Fayenoord allerede i 2011 for å ta del i Chelsea sitt ungdomsakademi savner Nederland og holder også muligheten for å reise hjem heller før enn senere.

Han spilte hele kampen da de første desember vant 2 – 1 mot Aston Villa, men satt på benken igjen gjennom hele oppgjøret mot Watford i går. (Manchester City vant 3 – 1).

Les: Kalvin Phillips sier nei takk til Manchester United