Hjem FotballEliteserien Når det er krise i Brann vet vi at høsten har kommet
Når det er krise i Brann vet vi at høsten har kommet

Når det er krise i Brann vet vi at høsten har kommet

september 29, 2017

Det er bare å merke seg dagens dato, 29 september. Det er høst og krisen i Brann har kommet, heldigvis er det ikke mange kamper igjen i årets serie, kan tenkes de avslutter på øverste halvdel av tabellen.

Kristiansund var på besøk på Brann stadion, sett på resultatene så langt i år skulle det være en lett match. Kristiansund er skikkelig dårlige på bortebane. Sist gang de vant borte var da de besøkte Stabæk 25 juni (1- 4) og det er nesten hundre dager siden.

Dette er kvelden Brann fansen kommer til å huske, men som de skulle ønske de glemte. Etter fire minutter kontret Kristiansund og ukjente og forholdsvis utprøvde Azar Karadas scoret, Han fikk bli med fordi Vito Wormgoor og Bismar Acosta ikke kunne. Azar serverte et iskaldt mål etter å da spilt seg fri alene mot keeper.

 

Så gikk kampen inn i pausemodus, Brann spilte ball, men var ikke farlige. Minuttene bevegde seg sakte, men rett før det var på tide å slappe av litt i garderoben kom det andre målet for Kristiansund. Daouda Bambas satset alt på en brasse, men mislykkes, Torgil Gjertsen var våken og måkte ballen i mål.

Brann manager Lars Arne Nilsen hadde sikkert noen bevingede ord til sine spillere, men det så ikke ut til å hjelpe; Brann virket nesten som om de hadde en gå sakte aksjon og gjennomførte noen løp som ikke kan karakteriseres som kreative. Brann forsvaret var klumsete og det straffet seg etter 66 minutter. Kristiansund spill Benjamin Stokke knallet inn kveldens 3dje mål fra 18 meter.

Siste halvdel av andre omgang var Kristiansund sin, skulle det komme flere mål var det ikke Brann som skulle sørge for det. hjemmepublikummet begynte å forlate stadion og mange fikk ikke med seg målet som kom 4 minutter etter det siste. Brann presset høyt og lot hele sin egne banehalvdel stå tom. Torgil Gjertsen utnyttet seg av situasjonen og satte inn kampens siste mål. 0 – 4 til Kristiansund.

 

Med dette er Kristiansund ute av nedrykkskampen, i hvertfall hvis Sogndal taper mot Molde på søndag. Og Brann, med mindre dette var et to-gangstilfelle ute av medaljekampen.

 

 

Les også: