Har betydd mye for Guardiolas suksess. (foto: city, twitter)

Du trenger ikke heie på Manchester City for å føle med smerten Pep Guardiola, spillerne og supporterne kjente da den avgjørende Champions League-semifinalen gikk inn i sitt 90. minutt. For milliardinvesteringen Jack Grealish blir denne kampen overskriften på historien hans i den første sesong hos City.

Hos Aston Villa var han helt briljant, på det engelske landslaget i EM var han en dynamisk gamechanger da han ble satt inn på banen. Manchestester City strakk seg til rundt milliarden for å hente inn et av de hotteste angrepsspillerne på balløya.

Les: Everton-supporterne kan glede seg skikkelig til Champions League finalen

Etter overgangen forrige sommer har forventningene til Grealish vært enorme. Snart året senere skjønner City-supportere fortsatt ikke helt hva 100-millioner-punds-spilleren har gjort for laget. Guardiola har hele veien forsvart vingen med at manglende effektivitet foran mål ikke betyr at han ikke gjør en viktig jobb i den lyseblå drakten. Etter onsdagens tap mot Real Madrid holder ikke merkelappen «hederlig innsats» lenger. Innbytter Grealish hadde to muligheter til å punktere kampen før det gikk inn i de avgjørende sluttminuttene som sendte City ut av Champions League.

Nå skal ikke Grealish få skylda for tapet, men når du investerer en milliard i beina hans, da kan du forvente at han har det som skal til for å avgjøre de viktigste kampene når han får muligheten til det. Og for en mulighet!

Hjelper ikke å ha Beckham-look´en hos Guardiola. (foto: city, twitter)

Igjen forsvarer Guardiola sin spiller, men denne gangen ikke helt helhjertet.

-Jack hjalp oss med å kontrollere kampen, og dessverre kunne han ikke avgjøre da vi var så nære på. Før deres første mål hadde vi to sjanser, en spesielt stor for Jack, sier Guardiola etter kampen.

Ikke overraskende er Jack Grealish høyt opp på lista med de dårligste signeringene: