Skal gjøres plass i Napoli-mølja til en svenske: (foto: napoli, twitter)

Før forrige sesong hentet det som var Italias tredje beste klubb en duo med»ukjente» spillere i Kim Min-Jae og Khvitsja Kvaratskhelia. Den første fra Fenerbahce , den andre fra Dinamo Batumi. En sesong og et historisk seriegull senere, har de to Napoli-spillerne spilt seg inn på blokka hos flere giganter.

Bayern München fortet seg å løse ut utkjøpsklausulen på rundt 47 millioner euro på Min-Jae før sørkoreaneren ble gjort utilgjengelig. Når Napoli nå henter inn et nytt undervurdert talent, følger vi godt med.

LES: Det gjenstår bare et legebesøk før Alex Oxlade-Chamberlain er klar for ny klubb

Svensken Jens-Lys Cajuste ble henter til Reims fra FC Midtjylland på begynnelsen av 2022. Overgangssummen skal ha vært på 10 millioner euro, men det skulle ikke Reims-boss Mathieu Lacour ha på seg, han hevdet det var for halvparten.

Om det går ti eller tjue Cajuste’er på en Declan Rice-handel, er det ikke så viktig. Hos Ligue 1-klubben har 23-åringen blitt oppdaget av de regjerende Serie A-mesterne, ifølge overgangsjournalist Romano er en overgang mer eller mindre på plass.

Napoli henter Cajuste inn på en femårskontrakt. Svensken er primært midtbanespiller, men kan plasseres i alle posisjoner fra midtstopper til spiss. Ifølge overgangsjournalist Di Marzio må Napoli ut med 12 milliioner euro i overgangssum.

LES OGSÅ: Nottingham Forest har skaffet seg Arsenal-keeper

Kim Min-Jae kostet rundt 18 millioner euro. Kvaratskhelia rundt 12 millioner euro. Med teften Napoli har vist og den «normale» overgangssummen til Cajuste, aner vi at spennende og stor oppside for klubb og spiller.