Martin Ødegaard slipper trolig hjerter på drakta til høsten

I dag er plutselig nederlandske aviser tilbake i førersetet når det gjelder rykter om Martin Ødegaard sin nærmeste fremtid. – Det er rimelig klart han ikke blir Real Madrid spiller denne sesongen etter han ble vraket fra Supercup kampen mot Atletico Madrid. 

Nederlandsk presse er enige om at det blir fotball i Nederland, en avis sier Martin allerede er på besøk hos Heerenveen, mens en annen journalist med gode kontakter i Vitesse mener det blir dem.

Les: «Etter 17 fantastiske år i denne flotte sporten, er det på tide å gå videre»

Til Nettavisen bekrefter ungguttens agent, Bjørn Tore Kvarme, at han kommer til å spille i en annen klubb neste sesong.

«Situasjonen rundt Martin er at vi ble enige med Real Madrid i går om at han bør spille i en annen klubb kommende sesong. Han ble derfor ikke tatt ut i troppen til morgendagens kamp».

Les: Marca: «Hans timer kan være talte»

Den nederlanske journalisten Roelof de Vries har kastet seg inn i rykteflommen, og kommer med annen informasjon på twitter:

«Martin Ødegaard er i følge spanske medier nær en overgang til Heerenveen. Det stemmer at han er i Nederland, men det ser ut til at han går til Vitesse.»

Lørdag skrev Sunday Mirror at Aston Villa og Derby County skal være aktuelle kandidater. Overgangsvinduet for klubber i Championship stenger 31. august.