Rafael Benitez (foto: newcastle)

Rafael Benitez fant sin plass på Anfield, men har vært på flyttefot siden han forlot Liverpool i 2010. Til supporternes skrekk prater han igjen om usikkerhet rundt fremtiden sin i Newcastle.

Newcastle ligger på en helt grei 10. plass i Premier League. Trener Benitez har til tider yppet med de beste klubbene i ligaen, men spanjolen har større ambisjoner enn å trene en klubb til midt på treet.

Med kontrakt som løper til sommeren 2019, arbeides det intentsivt i Newcastle for å beholde Benitez utover denne perioden.

Men ifølge Benitez selv, er ikke dette noen selvfølge.

Nå har forhandligene stanset opp.

-Det er en vanskelig situasjon. Jeg har tidligere sagt at jeg har valgt å bli i klubben på grunn av potensialet, supporterne og byen, sier Benitez til Sky Sports.

Det største temaet som utsetter kontraktsunderskrivelse er selvfølgelig penger. Penger til å styrke troppen.

-I Valencia sa de at de ville hente spillere som jeg skulle bygge opp. Noen ganger er det negativt for meg at jeg har evnen til å utvikle unge spillere, for da tror klubben at de ikke trenger å bruke så mye penger. Men hvis man skal opp nivåer, må man hente mer kvalitet, avslutter Newcastle-treneren til Sky Sports.

I løpet av de åtte siste årene har Benitez vist alt annet enn evne til å knytte seg til én klubb. Vi ramser opp:  Inter Milan, Chelsea , Napoli, Real Madrid og Newcastle United.

Hvis historien er en indikasjon, må Newcastle-supporterne dessvere regne med å gi slipp på spanjolen sin.

Han forventer å nå helt opp.

Les også: Én belgier inn og én ut i Manchester?

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp