Premier League var ikke helt greia for han til venstre. (foto: torreira, twitter)

Arsenal hentet den urugayanske midtbanespilleren tilbake i 2018. Timingen har ikke vært helt heldig for den tidligere Sampdoria-spilleren, for han entret scenen i London i en periode der Arsenal forsøkte å finne seg sjæl. For Torreira har det resultert i begrenset spilletid og leieopphold.

Nå har 25-åringen fått med seg 89 kamper i den røde og hvite drakta, men er milevis unna å være del av planene til Mikel Arteta. Forrige sesong ble det utleie til Atletico Madrid, der Torreira kunne ta med seg en La Liga-tittel mens moderklubben måtte nøye seg med en seig 8. plass i Premier League.

Les: United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg

Diego Simeone hadde god nytte av fotballtjenestene til Pereira, nå er det Fiorentina som har bestemt seg for å utnytte Torreiras dalende stjerne hos Arsenal.

Ifølge Sky Sports var klubben til Jens Petter Hauge, Eintracht Frankfurt, på for å sikre seg spilleren, men 25-åringen hadde inget ønsker om Bundesliga. Med tidligere spill for Pescara og Sampdoria, er det Serie A som teller for Torreira.

Les på Engelske klubber: Southampton kjøper Evertons yngste debutant

Sky Sports hevder Torreira er i Italia for å kjøres gjennom den obligatoriske medisinske testen før leieavtalen med Fiorentina offentliggjøres. Arsenal satser på at det blir en match mellom spiller og klubb, og at Fiorentina benytter seg av kjøpsopsjonen på rundt 155 millioner kroner.

Den urugayanske landslagsspilleren er definitivt for god til å bli sendt rundt på midlertidige oppdrag. Nå løser det seg for Torreira.

Les: L ´Equipe: Ronaldo presser på for spektakulær overgang til Premier League