Drive To Survive. Foto: Netflix.

Formel 1 og Netflix har bekreftet slippdatoen for den nye sesongen av den kritikerroste dokumentarserien «Drive to Survive»

Det blir en unik oppsummering av den dramatiske 2021-sesongen og tittelkampen mellom Max Verstappen og Lewis Hamilton i sesong fire av Formel 1: Drive to Survive. Serien har premiere på Netflix 11. mars.

LES: West Ham gjør alt de kan for å holde Liverpool unna sin nye stjerne

Serien på 10 episoder slippes bare ni dager før sesongåpningen i Bahrain Grand Prix.

– Sesong 4 tilbyr enestående tilgang, og vil nok en gang ta fansen bak kulissene, for å se hvordan sjåførene og lagene forbereder seg på å kjempe om seier i en av historens mest dramatiske sesonger til nå, skriver F1 om serien

– Gjør deg klar til å fordype deg i heftige lagrivaliseringer, uventede pallplasser og den intense tittelkampen mellom Mercedes og Red Bull når presset når et rekordhøyt nivå både på og utenfor banen, skriver de videre.

Serien vil nok en gang bli produsert av Box to Box Films, med Oscar-vinner James Gay-Rees (Amy, Senna) og Paul Martin (Diego Maradona) som produsenter.

Suksessen til de tre første sesongene av Drive to Survive har bidratt til å løfte F1s globale profil og interesse fra publikum over hele verden, særlig i USA.

LES: Tre storklubber vil redde Ronaldo fra Europa League

Sesong tre var det mest sette programmet på Netflix ved utgivelsen i fjor, og den overgikk den første sesongen når det gjelder seertall.

Dette vil være den første sesongen av Drive to Survive hvor serien fokuserer på hvem som vinner Formel 1, og følger kampen mellom Verstappen og Hamilton i Abu Dhabi før dens dramatiske og kontroversielle avslutning.

Se presentasjon av årets Formel 1-biler

Men Verstappen kommer ikke til å bli direkte omtalt i serien denne sesongen siden at han ikke vil gi flere intervjuer til Netflix.