Thierry Henry

Etter at Thierry Henry ble sendt på dør i 2019 før han egentlig fikk muligheten til å prege laget, har vi mistet litt styringen på Monaco. Nå må også en tidligere spansk landslagstrener si takk for seg etter rundt seks måneder i managerstolen.

Lite i fyrstedømmet minner om dagene da klubben var en aktør i Champions League og forstret frem spillere som Kylian Mbappé. Forrige sesongen endte storklubben på en dønn kjedelig 9. plass i Ligue 1 og utenfor det beste -eller nestbeste selskap i Europa.

Les: Barcelona-spillerne har blitt enige om ny manager

Nå får Robert Moreno skylda for at forventningene til gammel storhet ikke møtes umiddelbart.

Selv om Monaco-direktør Oleg Petrov beskriver at «arbeidsoppholdet avbrytes tidligere enn forventet» og takker for at «Moreno har gjort sitt ytterste for å forbedre laget med entusiasme og dedikasjon», endrer dette ingenting. Det har vært et salig rot i hele organisasjonen de siste sesongene.

Avsløseren er fortsatt ikke offisiell, men ryktene er såpass sterke at vi blir overrasket hvis det blir noen andre enn tidligere Bayern München-manager Nico Kovac.

Sorry Monaco-supportere, men vi ser ikke hvordan dette skal løse noe før neste sesong. Og for Thierry Henrys del: Det var ikke deg som trynet