Ole Gunnar Solskjær, alltid med smilet på lur.

Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Ragnick, Julen Lopetegui skal alle ha takket nei til Bayern-jobben. Sportsdirektør Max Eberl har gått med kontstant svett overleppe de to siste månedene. Nå skulle prosessen i det minste reddes inn igjen med å få Thomas Tuchel til å svelge stoltheten ved å bli dumpet som Bayern-trener etter sesongen – og fortsette. Tuchel hadde med Champions League-semifinalen og knepent tap mot Real Madrid vist han har mer inne. På fredag fikk sportsdirektøren også et «nei» fra femtemann.

– Avtalen fra februar består. Det var diskusjoner, men vi kom ikke til enighet. Så avtalen vil forbli. Dette er min siste pressekonferanse som Bayern München-trener, kommer det bastant fra Tuchel på pressekonferansen før helgens kamp.

LES: Billetten til Wembley glapp – sparker Klopps kompis

Var diskusjoner, men ingen enighet.

Ole Gunnar Solskjær var ifølge tyske Sky Sports på ringelista til Bayern-ledelsen som supervikar i februar da Tuchel var på vei til å lede Bayern ut av Champions Leagues 8.-delsfinale. Bayern klarte seg, Tuchel fortsatte, men Ole Gunnar Solskjær står fortsatt på lista over kompetente trenere som ble vurdert verdige til å lede Bayern München.

Kanskje på tide å ringe Solskjær, Eberl? Den tidligere Manchester United-manageren takker neppe nei.

Alt du trenger å vite: Hoffenheim – Bayern München

ENGELSKE KLUBBER: Der kom avskjeden med Manchester United-supporterne