På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Urugayaneren ble hentet til Europa av Alex Ferguson i 2002. Etter dette vaiet det blonde håret i Premier League, La Liga og Serie A frem til 2012. Litt kult er det at debuten hos United ble gjort da unge Forlan byttet med Ole Gunnar Solskjær på tampen av kampen mot Bolton Wanderers. Som Solskjær, har Forlan satset på det store gjennombruddet som manager.

Solskjær hadde sin bomtur hos Cardiff, men tok det gigantiske steget da Mourinho ble kuttet løs i løpet av noen hektiske desemberdager i Manchester.

Les: To United-spillere sendt hjem med skade

41-åringen Forlan fikk sin mulighet i 2020 til å teste seg som manager. Klubben Penarol, med base i Montevideo, ønsket litt stjernestøv fra den tidligere United-spilleren og ga den sylferske manageren muligheten i desember i fjor.

Nu er det slut.

-Det er på tide å forlate Penarol. Jeg klager ikke, sånn er fotball, skriver Forlan kort på Twitter.

Da hadde Forlan ledet klubben i 11 kamper, men med bare 4 seire. Litt overdrevent hastig når en klubb først satser på en fersk manager proppfull av fotballerfaring, men Forlan kjenner gamet og vet at det blir flere av disse.

Les på Popidol: Brad Pitts nye kjæreste er allerede gift

Da er det sikkert litt beroligende å vite at karen han erstattet mot Bolton Wanderers hadde sin gedigne nedtur hos Cardiff. Nå har han verdens kuleste jobb.

Det kommer bedre dager, Diego.

Les: Ikke noe å hente hos Real Madrid så lenge Zinedine Zidane er sjef