Oksen Ramos gjør det han blir betalt for. (foto: real madrid)

Årets katastrofesesong begynner å lukte suksess. Real Madrid besøkte Leganes i en hengekamp La Liga tidligere i kveld. De måtte klare seg uten Christiano Ronaldo, men klarte likevel å vinne 3-1.

De seks siste seriekampene har gitt storklubben 16 av 18 poeng.

Real Madrid fikk et sjokk i det femte minutt da Leganes ved Unai Bustinza tok ledelsen etter et hjørnespark. Men ledelsen til Leganes varer ikke lenge. Bare fem minutter senere kunne Real Madrid manager Zinedine Zidane puste igjen da det ble balanse i regnskapet. Lucas Vazquez lærkula i nettet etter en god assist fra Casemiro. Det var etter et nydelig forarbeid av Karim Benzema.

Les: Unai Emery selvsikker foran returoppgjør

Zinedine Zidane er tryggere i jobben sin igjen, nå går både La Liga og Champions League bra.

Noen få minutter senere hadde Marco Asensio en fantastisk mulighet nær mål, men skuddet gikk rett på Leganes keeper Ivan Cuellar. Det var tydelig hvem som var sjefene på Estadio Municipal de Butarque, Real Madrid tok gradvis over kampen.

Igjen etter nydelig kombinasjonsspill var det Casemiro sin tur å være siste mann på ballen før det andre målet for Real Madrid og ledelse.

Les: Selvsikker Ronaldo aksepterer kjøp av spisskollega til 2,3 milliarder

Etter pausen kom Leganes rett inn i en en god periode, og var ved flere anledninger nære utligne. Det som gledet mange nostalgikere var det faktum at Gareth Bale spilte en meget god kamp, han ble satt innpå da det var 15 minutter igjen. Vi tror det blir mer fremover.

I sluttminuttet ble Mateo Kovacics tildelt en straffe som Sergio Ramos enkelt satte i krysset. 1-3 til Real Madrid.

Seieren betyr at Real Madrid nå klatrer forbi Valencia og inntar 3.plassen i La Liga.

Leganes – Real Madrid 1-3
La Liga
6′ 1-0 Unai Bustinza
11′ 1-1 Lucas Vazquez
29′ 1-2 Casemiro
90′ 1-3 Sergio Ramos