Michael Schumacher med kona Corrina

Den tyske Formel 1 legenden Michael Schumacher ble i desember 2013 utsatt for en alvorlig ski ulykke og har siden ikke vist seg offentlig. – Nå blir han hovedpersonen i en dokumentar om hans liv. 

Bak dokumentaren filmselskapet Rocket Science.

Filmen er av av de tyske regissørene Michael Wech og Hanns-Bruno Kammertöns, som ifølge Rocket Science har fått full støtte til å lage filmen av Schumachers familie.

Les: UEFA sitt valg av Baku faller ikke i god jord hos Arsenal

Dokumentarfilmen inkluderer intervjuer med Michael Schumacher far, kone og barn.

Vi har fått vite om filmen da den skal «selges» til markeder utenfor Tyskland på Cannes Film Festival senere denne måneden. – Det er forventet stor interesse for dokumentaren også fra norske tv selskaper.

Michael Schumacher har rekorden for de flest Formel 1-titler og Grandprix-seiere. Han har er verdensmester syv ganger og har vunnet 91 løp i sin karriere.

Den 29. desember 2013 skjedde den fatale ski ulykken og har siden gjennomgått to hjerneoperasjoner. Han ble plassert i kunstig koma, hvor han lå i 189 dager.

9. september 2014 annonserte familien at han kunne forlate sykehuset i Lausanne og reise til hjemmet i Swiss Gland – 254 dager etter ulykken.

Siden da har vi ikke fått vite så mye om hans tilstand.