Hjem FotballChampions League Nå kan du flytte inn i herregården til tidligere Celtic og Everton ving Aiden McGeady
Nå kan du flytte inn i herregården til tidligere Celtic og Everton ving Aiden McGeady

Nå kan du flytte inn i herregården til tidligere Celtic og Everton ving Aiden McGeady

august 1, 2017

Med mer enn ti år i Celtic har sikkert Aiden McGeady noen tips å komme med til Kåre Ingebrigtsen før Rosenborg sitt møte mot Celtic på Lerkendal i morgen.

Hvis Rosenborg vinner i morgen regner vi med at «bruttern» kliner til og kjøper kåken.

Den tidligere Celtic og  Everton-vingen Aiden McGeadys luksuriøse 12 millioner kroner herregård er til salgs i utkanten av Glasgow.  Han var inntil nylig spiller for Preston, på utlån fra Everton, men fulgte nå etter Preston manager  Simon Grayson til «Stadium of Light» og Sunderland.

Her er det god plass til å lage mat

Det opplyses ikke om det klubbytte som ligger bak salget av eiendommen som inneholder fem soverom, hjemmekino, spillrom, og egen bar.  Aiden McGeary har heller ikke svart Irsk presse på om dette betyr at han ikke flytter hjem til Glasgow igjen senere.

Stor og lys stue med mulighet for å se på tv fra flere vinkler.

Republikken Irlands landslagsspiller og store sønn, ble født i Glasgow og tilbrakte ni år på Celtic etter å ha blitt medlem av akademiet som en 15 år gammel. Det største salgsargumentet fra et interiørperspektiv er den nydelige sorte puten på hvit sofa, eller for bruttern som fortsatt er dekket av skjorter fra McGeady’s fotballkarriere.

Flott innrammet på veggen, bevis for at han har spilt fotball i mange år.

Om du er en Celtic fan eller ikke, er dette stedet imponerer.  Huset har en spisesal med hvelvet tak og fullhøyde buede vinduer.  Det er eiketre gulv og trapp – og det blanke, svarte kjøkkenet.

Huset spenner over tre etasjer og 1200 kvadratmeter med plass, inkludert fem store soverom, og et omkledningsrom, bad og balkong for master-sengen.

Les også: