En generasjon med "tapere" på vei?.

Frankrike gikk på det som omtales som et sjokktap mot Finland, noe som gjorde at nasjonen kollektivt går igjennom Kübler Ross sine fem sorgstadier: fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept. – Nøyaktig hvor de befinner seg på skalaen er jeg litt usikker på, men landslagssjef Didier Deschamps prøver å forklare.

«Pogba er mentalt påvirket av situasjonen i United»

Etter Frankrikes tap mot Finland var Paul Pogba like dårlig som han ofte er for Manchester United, kritikken kom og den var absolutt berettiget.

Les: Barcelona klarer ikke holde på arvtageren til Jordi Alba

Pogba er selvfølgelig mentalt påvirket av situasjonen i Manchester United, sier Deschamps ifølge Goal.com.

Finland beseiret Frankrike 2-0 i en treningskamp. Det franske landslaget ble kritisert etter tapet og Manchester Uniteds-midtbanespilleren Paul Pogba fikk passet sitt påskrevet av avisen L’Equipe: 3/10 i rating.

Manchester United har hatt en tøff start på sesongen i Premier League og tapte nylig for tyrkiske Başakşehir i Champions League. Noe som har tatt tungt på Pogba, sier den franske landslagstreneren Didier Deschamps.

  • Han er ikke i sin beste form akkurat nå, og det visste vi allerede før kampen mot Finland. Men spillere har perioder som dette, og Pogba har kvaliteten til å spille på høyeste nivå. Han har stoltheten og viljen til å stille alle kritikere, sier Deschamps ifølge Goal.com og fortsetter:
  • «Som alle spillere som ikke har en god situasjon i klubblaget, er det tøft. Pogba er selvfølgelig mentalt påvirket av situasjonen i Manchester United».

Les på F7: Sverige synes Norge overdriver