The man with the plan.

Søndag hadde Tottenham en viktig seier på bortebane mot «verdens rikeste klubb» Newcastle. Tre scoringer i første omgang med selv Harry Kane tilbake på scoringslista sørget for 2-3 seier.

Nuno Santo har ledet Spurs tilbake mot toppen, nå bare fire poeng Chelsea. Styreleder Daniel Levy skal sørge for at Tottenham-manageren får gode arbeidsforhold de neste årene, selv om Brexit har begrenset mulighetene for engelske klubber til å å hente spillere fra ligaen i EU.

Les: Mohamed Elyounoussi vekker interessen fra de «store»

Ifølge den belgiske journalisten Sacha Tavolieri, er Levy i samtaler med Standard Liege-sjef Bruno Venanzi om å inngå et partnerskap. Venazi er interessert i å selge sine aksjer i den belgiske toppklubben til Tottenhams eiere, ENIC. Standard Liege kan dermed bli en feeder club for Premier League-klubben.

Fotballfinans-eksperten Kieran Maguire hevder dette vil gi Tottenham muligheten til å sno seg rundt hindringene med Brexit.

-Jeg har hørt fra flere agenter at Brexit kommer til å ha en mer ødeleggende effekt på engelsk fotball enn Covid. Dette, fordi Brexit vil vare lenger. Det er en stor fordel med å ha samarbeid med andre klubber som kan rekruttere spillere fra de er 16. Det betyr at Tottenham kan fortsette å rekruttere fra the European talent pool, sier Maguire til Footbal-Insider.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Spurs skal ha et jevnt tilsig av talenter fra EU-sonen. (foto: tottenham, twitter)

-Ved å ha synergier som vi ser med City Football group, blir det ikke en endring i kultur for disse unge spillerne når de kommer (til neste klubb). Jeg tror dette vil gi en stor fordel for Spurs i det lange løp, avslutter Maguire.

Smart trekk av Spurs.

Les: El Nacional: Messi jobber for Sergio Aguero-overgang