22-åringen Nico Schlotterbeck har tilgode å få debutkampen hos Die Mannschaft, men det er bare et spørsmål om tid. Freiburg-spilleren har stått over bare to Bundesliga-kamper så langt i sesongen (koronavirus). Resten av kampene har midstopperen pakket inn Freiburg-målet i nitti minutter. En sterk 6. plass på tabellen á poeng med Leipzig på Champions Leaque-kvalikplass tyder på at Schlotterbeck gjør jobben sin.

Totalt har det blitt 41 seniorkamper for Freiburg, nå har sportsdirektøren akseptert at Schlotterbeck har spilt seg i posisjon for større oppgaver.

Les: Milner kan velge og vrake i tilbud

Bayern München og Borussia Dortmund meldte ifølge tyske Sky sin sterke interesse for midtstopperen i vinter, Freiburg valgte å holde Bundesliga-toppene på avstand. Frem til sommeren.

Sportsdirektøren hos Freiburg vet godt at han har 22-åringen «på lån» uten mulighet til forlengelse utover 2023.

-Det var klart for oss at vi kke ville la ham gå denne vinteren, men det er klart mulighet for det til sommeren, sier Freiburg-sportsdirektør Jochen Saler til tyske Sky.

Les: Guardiola deler hemmeligheten bak harmonien som gjør Cikty til vinnere (og indirekte hvorfor Manchester United tryner

Vi snakker om en kandidater til å kapre midtstopperposisjonen på det tyske landslaget, Bayern og Dortmund kommer til å strekke seg langt for å flytte Schlotterbecks signatur til sitt kontraktspapir.