Snart tilbake, men må klare seg uten kompis Dybala.

Det kommer ikke som noen overraskelse, men når prosessen har virket å pågå i en halv evighet, da rykker det litt til når bruddet endelig kommer. Paulo Dybala er ferdig hos Juventus.

Den argentinske landslagsspilleren har med jevne mellomrom denne sesongen vært ute med muskelskader. I returkampen mot Villareal i Champions League hadde Juventus virkelig bruk for en Dybala på topp, argentineren fulgte 0-3 tapet fra skadebenken.

Les: Nå sikter Xavi seg inn mot det uoppnåelige

I oktober i fjor gikk ryktet om at det forelå en muntlig avtale mellom Dybala og Den Gamle Dame om en forlengelse av kontrakten. Så endret Juventus tilbudet, noe som 28-åringen ikke aksepterte.

Ifølge Sky Sport Italia og overgangsjournalist Romano har forhandlingene mellom partene brutt sammen på mandag. Dette betyr at Dybala forlater Juventus på free transfer, der representantene til argentineren holder på med en hyperaktiv prosess med dialog med interesserte klubber.

Argentinsk fotball eleganse. (foto: juve, twitter)

Les på Tysk Fotball: Ta med 1,5 milliarder – eller la oss i fred

Vi husker godt overgangsvinduet engelsk media tok det som selvfølge at Dybala skulle dukke opp i Spurs-drakt. Ifølge Sport er en Tottenham-overgang nå endelig på trappene. Etter at forhandlingene med Juventus tok slutt på mandag, er det «fritt fram» for Tottenham.

Vi tipper Tottenhams tidligere Juventus-direktør Paratici og Antonio Conte har det som skal til for å overtale den argentinske landslagsspilleren om å ta med målteften sin til Premier League.

Les: Arsenal akter ikke sitte på rumpa og vente på Liverpool – har startet en av klubbens viktigste forhandlinger