Med en utkjøps klausul på 10 milliarder kroner og en kontrakt frem til 2027 trenger Barcelona å være med på notene for at en overgang til Manchester United til sommeren skal være mulig.

Sist sommers overgangssaga var Frenkie de Jong avtalen som Barcelona hadde inngått med Manchester United, – Den nederlandske superstjernen nektet å dra og i løpet av høsten av sjefene på Camp Nou falt til ro med at det var like greit.

Imidlertid er ikke økonomien i klubben særlig bedre, så årsaken til avtalen med Manchester United er der fortsatt. – Penger!

Sport melder om fornyet kontakt mellom de to klubbene så alt tyder på at United og Barcelona vil spille hovedrollene i sommeren vindu også. Denne gangen er det ikke de Jong, men Ansu Fati.

Les: Får det til å koke hos Bayern-bossen

Sport melder at Manchester United er interessert i å signere spanjolen i sommer hvis Barcelona er villig til å forhandle. Fati har en utkjøpsklausul på 1 milliard euro. En sum United selvfølgelig ikke kan betale.

Sport tror imidlertid at Barcelonas smuldrende økonomi kan åpne for forhandlinger og Fatis agent, Jorge Mendes, som har gode relasjoner i Manchester, jobber for å få til en overgang.

Ansu Fatis kontrakt med Barcelona går ut sommeren 2027. Han har tre mål og tre assist på 19 kamper i La Liga denne sesongen.

LES: Motstanderne kan nå grue seg til å møte Everton