Trabzonspor manager Eddie Newton fikk jobben på fast basis i august etter en periode som vikar

Den tyrkiske klubben Trabzonspor hadde strupetak på Crystal Palace gjennom sin låneavtale som inkluderte en meget fordelaktig kjøpsavtale. – For knapper og glansbilder kunne tyrkerne med med avtalen i hånd kreve hele fortjenesten i salget av Alexander Sørloth, men det kommer en dag i morgen og de ønsker gode relasjoner til andre klubber.

Det skal ha blitt enighet mellom Crystal Palace og Trabzonspor at de to klubbene deler ca 250 millioner kroner som RB Leipzig etter sidene skal betale. – Tilbudet fra den tyske klubben ble økt fra opprinnelige ca 200 millioner etter at manager Julian Nagelsmann informerte pengegutta at han både ville bøtte inn mål denne sesongen i Bundesliga, men at han også ville øke i verdi kraftig nå som han trer inn i en større og viktigere arena.

Les: Har nå funnet erstatteren til Ronald Koeman

Alexander Sørloth sjekkes ut av legene akkurat nå, og går det iorden skal det være klart for signering av avtaler i løpet av kvelden eller i morgen tidlig.

Sørloth er på plass i Leipzig sammen med sin agent Morten Wivestad.

Manager i Trabzonspor og Chelsea veteran Eddie Newton inviterer til full fest i den tyrkiske storklubben hvor sikkert nasjonalretten shish kebab (spyd) blir servert. Trabzonspor har økonomiske problemer som nå, nesten med et trylleslag blir vesentlig mindre.

Les: For 20 år siden på denne dag – Messi tok feiringen på forskudd