Big Lew fikk de optimale arbeidsforholdene av Flick.

På fredag ble Hansi Flick erklært «permanent» boss hos Bayern München. På mandag har han sin første fellestrening, mens konkurrentene ute i Europa fortsatt har forvist spillerne sine til egentrening.

Bundesliga har anbefalt klubbene å holde igjen fellestreningen til 5. april. Nå kan «normaliteten» gradvis komme tilbake for de tyske fotballspillerne.

-Bayern er den første klubben som returnerer til trening i små grupper fra 6. april. Dette gjøres i koordinasjon med myndighetene, skrives det fra Bayern.

Les: Bekreftet: Mourinho har sjekket ut spiller hos Steven Gerrard

Før Bayern-supporterne tror de endelig kan komme seg ut å se på litt fotballsparking, legger klubben til at treningene holdes lukket for publikum.

Les på Popidol: Ferrán Torres glipper for Liverpool

Så mens Champions League -og Bundesliga-rivalene holder seg passive, styrer Bayern inn mot å fortsette Flicks suksess etter 18 seire på hans 21 kamper som vikar.

Vi regner med at Bayern har «kontroll» på at treningene gjennomføres på en trygg måte, men kjenner samtidig at en ferdigspilling av Champions League ikke blir rettferdig når klubbene får ulikt treningsgrunnlag.

Kaoset fortsetter.

Les: 21-åringen som valgte bort Premier League