Ingen unnasluntring i sommer. (foto: ancelotti, twitter)

Det er flere motstridende rapporter rundt Napoli, noe som tyder på at Carlo Ancelotti kan trekke seg eller til og med få sparken, etter at laget gjennomførte mytteri.

Situasjonen eksploderte i går kveld etter uavgjort i Champions League med RB Salzburg.

Troppen var ment å forbli på et treningsopphold (ritiro) frem til helgens Serie A-kamp mot Genoa, men plutselig dro alle hjem etter de var ferdige på Stadio San Paolo.

Les: Arsene Wenger: Barcelona har mistet det

Bare Ancelotti, som nektet å snakke med media til tross for sine kontraktspliktige intervju- og pressekonferanser, tok sammen med staben tok teambussen tilbake til treningsleiren tirsdag kveld.

Alle rapporter peker på at spillerne gjør opprør mot klubben. Og egentlig er Ancelotti enig han har uttalt på en pressekonferanse at han var «mot beslutningen» om å kalle en ‘ritiro ‘ i utgangspunktet.

Dette har skapt en alvorlig splittelse mellom trener og president Aurelio De Laurentiis, og det kan føre til radikal handling.

La Gazzetta dello Sport hevder Ancelotti er forberedt på å fratre sin stilling, mens Sport Mediaset og Si Gonfia La Rete-reporter Raffaele Auriemma insisterer på at De Laurentiis er klar til å fyre av treneren sin, kanskje til og med i dag.

Napoli har holdt seg helt stille gjennom hele situasjonen og nektet selv å gi UEFA en forklaring på hvorfor de ikke møtte planlagte pressekonferansene.

Alle venter nå på et tegn fra klubben.