Hjem Europa League My future is so bright, I gotta wear shades

My future is so bright, I gotta wear shades

mai 24, 2017

Manchester City, Chelsea, Arsenal, Everton, Lyon og Juventus har vist interesse for en 19-årig danske. Selv har unggutten ingen hast med å forlate Nederland.

Goal skriver i dag om Kasper Dolberg som nok en gang entrer scenen i kveld. Denne gangen i godt selskap med stjernene på Manchester United.

Den danske landslagsspilleren har allerede markert seg i europeisk fotball, og har hatt speidere etter seg fra en klynge med storklubber denne sesongen.

Dolberg selv, har uttalt han han trives og er mer enn fornøyd med å bli i Ajax, men klubbens direktør, Marc Overmars, kan bli overbevist til å selge – hvis de mottar et eksepsjonelt godt bud.

Det snakkes om en markedspris for dansken på rundt 320 millioner kroner. Ikke dårlig for en gutt som kom fra Silkeborg IF for to år siden.

Det svirret rykter om at Everton, som høyst sannsynlig vil miste Romelu Lukaku, gjorde seg klar med et solid bud på Dolberg, men foreløpig har det ifølge Goal ikke vært kontakt mellom Everton, Ajax eller Dolbergs agent.

Dolberg har denne sesongen banket inn 16 mål på 29 ligakamper.

Kveldens kamp i Europaligaen kan igjen påvirke markedsprisen på den unge dansken.

(foto: ajax)

Les også:

Snipp, snapp, snute for Vegard ForrenVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.