Kampen Klopp aldri kommer til å glemme. (foto: liverpool, twitter)

Første del av forrige sesong brukte Jürgen Klopp tid på å forsvare Darwin Nunez sin innkjøringsperiode med å takle tempoet i verdens tøffeste liga. Det endte med godkjente 15 scoringer på 42 kamper for den uruguayanske spissen, men helt klart ikke nok til å møte forventningene fra klubben.

Med 41 minutter på banen fordelt på de tre første Premier League-kampene, tyder det på at Klopp ikke helt har tilliten til at 24-åringen er rett mann på topp. Nå melder spanske Mundo Deportivo at Liverpool var villig til å ofre Nunez i en byttedeal.

LES: Helt uforståelig å signere Schmeichel

Mot Newcastle trengte Nunez riktignok tretten minutter på banen for å bli kampens store spiller med to scoringer i 1-2 seieren, men med sekstifem minutter på banen uka etter mot Aston Villa, gikk 24-åringen igjen av banen uten scoring.

Mundo Deportivo følger de største La Liga-klubbene tett, ifølge det spanske mediet forsøkte Liverpool seg på å hente inn Joao Felix i sommer i bytte mot Darwin Nunez. Felix hadde bestemt seg for utleie til Barcelona og takket nei til Premier League-klubben.

LES OGSÅ: Mektig lei Everton-spillers syting

Da skjønner vi Nunez sine ekstatiske feiringer etter scoringene mot Newcastle, han har garantert fått med seg at Liverpool-oppholdet kan bli kortere enn planlagt.