Kneet har begynt å fungere igjen. (foto: barcelona, twitter)

Det meste er skrevet om Philippe Coutinho etter at braslianerenen trodde gresset på Camp Nou var som så mye, mye grønnere enn på Anfield. Så langt har det stort sett vært tørke og gressbrann i Barcelona.

Derfor styrer vi unna manglende spilletid, prestasjoner og kneskader. Vi minnes Coutinho for hva han leverte for Liverpool, og blir rimelig entusiastiske av ryktet om at brasilianeren kommer «hjem».

Ikke til Liverpool, men til mangeren som hentet ham for ni år siden.

Les: Bud fra toppklubb i Bundesliga – Jordan Larsson er på god vei til å skrive sin egen fotballhistorie

Brendan Rodgers. Den tidligere Liverpool-manageren signerte med Coutinho i 2013, ifølge Mundo Deportivo har Leicester sendt signaler om at de planlegger en get-together for de to i London. Det er liten tvil om at Barcelona jobber for å fjerne den økonomiske belastningen med å ha Coutinho i troppen. Forventningslista er dermed senket til bakkenivå (i forhold til milliardinvesteringen de gjorde i 2018).

Mundo Deportivo hevder Leicester har gitt signaler om at det jobbes med et bud på ca. 20 millioner euro for å bringe Coutinho tilbake til Premier League.

Les på F7: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder

Rundt 200 millioner kroner for Coutinho er latterlig billig (avhengig av hvordan man regner på det, selvfølgelig), men Barcelona skal være såpass desperate etter å fjerne lønnsutgiften til brasilianeren som leverte 792 minutter og 3 scoringer forrige sesong i Barca-drakt.

Bør nok fjerne geiteskjegget i London. (foto: barcelona, twitter)

Når Coutinho i tillegg får tilbudet om en retur til topp-5 i Premier League med spill for manageren som fortsatt husker hva som bor i ham, da fremstår dette som en skikkelig interessant løsning for alle parter.

Les: Leeds leder jakten på den ultimate venstreback