Müller er mentor, moromann og vinnerskalle hos Bayern. (foto: bayern, twitter)

Selv om Thomas Müller for oss har sett gammel ut de siste ti årene, er ikke Bayern München-spilleren mer enn 32. Likevel, når du har spilt over seks hundre kamper for Bayern siden 2008, da blir spørsmålet før sesongslutt om dette ble den siste. Er det opp til Müller, skal han spille i den røde drakta «til han må trilles ut».

Kontrakten for Bayern-ikonet løper til 2023, for Müller er ikke det noe naturlig tidspunkt å gi seg på.

Les: United-manageren forsøker å svare på hvorfor Jesse Lingard ble nektet overgang

-Jeg vil helt sikkert spille toppfotball til 2025. For øyeblikket går alt bra og jeg har det gøy på banen. Jeg tenker ikke på å stanse, jeg føler meg fysisk sterk og ballen adlyder meg fortsatt det meste av tiden, kommer det i kjent stil fra Müller til tyske Bild.

Bayern-ledelsen er ikke like entusiastisk som Müller når det kommer til kontraktsforlengelse.

-Ingen fra klubben har henvendt seg ennå. Så vi får se hva fremtiden bringer, sier Müller.

Etter å ha tjent Real Madrid siden 2005 fikk Sergio Ramos til slutt et tilbud fra klubben på ettårs forlengelse (som de trakk tilbake). Dette endte med en exit som ga bitter smak i munnen, når vi hører at Müller fortsatt ikke har hørt noe fra Bayern, får vi assosiasjoner til Reals kjølige behandling av sin mest lojale fotballkriger.

Thomas Müller

Thomas Müller har likevel et pragmatisk forhold til det lange fotballekteskapet med Bayern München: -Vi kan ikke la dette forstyrre, jeg har vært i bransjen for lenge til det.

Les: Joachim Löw og Mesut Özil kan gjenforenes

Så langt i sesongen har Müller vist Julian Nagelsmann at de eldste fortsatt er best. 29 kamper på banen, 9 scoringer 20 assist. Vi syntes 32-åringen fortjener å slippe å lure på om han får avslutte karrieren han startet på Bayerns andrelag.