(foto: united, twitter)

Søndag er det duket for oppgjøret David Moyes sikkert gleder seg til hver eneste sesong. Dette er kampen han får mulighet til å minne United-supporterne om at han har det inne som manager. En annen interessant duell kan bli den mellom Lingard og bandmedlemmene hans hos West Ham.

Etter den uheldige og klønete glippen til Lingard mot Young Boys som sendte United ut av Bern med null poeng, er det ikke sikkert 28-åringen blir å se på banen mot West Ham, men vi tipper Solskjær vil ha Lingard så raskt som mulig tilbake i sadelen.

Les: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer

Var det opp til David Moyes skulle Lingard ha stått på banehalvdelen til hjemmelaget når dommeren blåser igang på søndag. Flere lurte på hvorfor West Ham ikke gikk hardere inn for å sikre seg Lingard etter kjempesuksessen hos The Hammers i vinter. På fredag forklarte Moyes hvorfor dette var et dødfødt prosjekt.

The Band. (foto: west ham, twitter)

-Ole gjorde det klart for meg ganske tidlig i overgangsvinduet at han ønsket å beholde ham, så jeg visste det tidlig at han ble hos Manchester United. Jeg hadde en privat prat med Ole der han gjorde det klart at han (Lingard) ble, sier Moeys ifølge Football-London.

Da de to manageren hadde denne praten, visste ingen av de to at en portugisisk megabølge ville skylle inn over Old Trafford – og Jesse Lingard.

Les på Helsesjefen: Ikke noe uvanlig med ereksjonsproblemer

Etter at Ronaldo meldte sin ankomst ser Moyes igjen mulighetene for en Lingard i West Ham-drakt.

-Jeg håper Jesse vil se på tiden hos West Ham og se hvor bra spillerne behandlet ham og ønsket ham velkommen, so it may change, kommer det fra Moyes.

Pure happiness. (west ham, twitter)

So it may change.

Les: Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen