Hadde Liverpool sluppet å vente på Klopp for Premier League-trofeet? (foto: united, twitter)

Skotten kom til Manchester United da han var seks år gammel. Seksten år senere får han uhemmet ros av portugiseren, som har alt annet enn gode følelser for United.

Scott McTominay – eller «The McTominator» som han visstnok kalles av på treningsfeltet Carrington, har gjentatte ganger vist at han er spilleren å ha med seg i fotballkrigen.

Les: Ajax-sjef: De ligt går til én av disse to klubbene

Det startet med hans første Premier League-start under Solskjær i  0–0-kampen mot Liverpool i februar, så i 3–1-seieren borte mot PSG. Mot Wolverhampton socret han sitt første mål for United og var kanskje banens beste spiller på en dårlig dag for United.

A star is rising

Les: Manager forlater skuta noen timer før møtet mot PSG

Så kom kampen mot Barcelona.

Det er ikke ofte Barcelonas stjerngalleri nøyer seg med én scoring, og ifølge Jose Mourinho skyldtes dette i stor grad McTominay.

Han vant alle sine defensive hodedueller, traff på alle taklinger, traff på 80 prosent av pasningene og vant igjen ballen fem ganger. UEFA kåret 22-åring derfor til banens beste spiller.

Ikke dårlig i dette selskapet.

Var den beste. (foto: united, twitter)

Les: Nå skal Nike også gjøre Liverpool størst i verden!

Hans tidligere sjef brukte et litt malerisk språk for å beskrive bragden.

– Barcelona var ikke Barcelona. Jeg mener at United hadde én spiller som var ansvarlig for det: Scott McTominay var på midtbanen det jeg pleier å kalle en gal hund, og når jeg bruker det uttrykket, så er det kun i fullstendig positiv mening. Han var ikke redd for noen og satte seg i respekt. Han presset veldig hardt med en enorm radius for bevegelse og et stort område å presse i sier portugiseren ifølge RT.

Har sansen for gale hunder.

Timingen for skottens oppblomstring er også god. Med Ander Herrera og Nemanja Matic ute med skade og  Paul Pogba i sin egen verden, har Solskjær en gal hund han kan stole på.

Også takknemlig for gale hunder. (foto: united, twitter)

Les: Zidane slipper lidelsen til Tottenham-manageren