Ser dere, mye dårligere enn da jeg var sjef. (foto: united, twitter)

Jose Mourinho beholdt jobben til desember etter den miserable sesongåpningen i 2018. Trøsten må være at Solskjær suger mer.

Hvertfall ifølge portugiseren selv.

Som gjest hos Sky Sports denne helgen fikk han se et United som er tilbake der han slapp dem  – det vil si dårligere enn der han slapp dem.

Les: ESPN: Nå skjer det hos Barcelona

-De er langt etter, men det er vanskelig for meg å si hva som er galt. Jeg var der i to sesonger. Jeg fikk sparken, for det forjente jeg nok siden jeg var ansvarlig som managerer. Men den sørgelige virkeligheten er at de er dårligere nå enn før, det er jeg irritert over, sier Mourinho til Sky Sports.

Aner vi en touch Schadenfreude, José?

-Det er sikkert personer som tror jeg nyter situasjonen, men det gjør jeg overhodet ikke, avslutter Mourinho – ikke skadefro.

Les på Popidol: blink-182 har sluppet nytt album!

Det hører med til historien at Solskjær på 19 kamper hadde et poenggjennomsnitt på 2,32 per kamp da han kom inn som vikar. Det hører dessverre også med at Solskjær på 17 kamper som fast ansatt har et poenggjennomsnitt på 1,12.

Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere

Har Mourinho et poeng, selv etter sommerens handlerunde?

[yop_poll id=»2″]