Mourinho og Tottenham var visst ingen match. (foto: city, twitter)

Tottenham kom til Manchester med tap mot Liverpool, Brighton, Chelsea og sier mot bunnlaget West Bromwich. På lørdag skulle José Mourinho vise at han kan mer enn å lede til seire mot de svakere motstanderne.

Sorry, Pep Guardiola og de lyseblå har peilet seg inn på Premier League-trofeet og «tar ingen fanger».

Les: Haaland viste igjen at han er spilleren du har på banen når det koker som mest

Harry Kane jobbet seg til kampens første mulighet etter et kvarter med et lekkert frispark som lagde lyden av stolpetreff, en lyd keepere har et ambivalent forhold til. Enten betyr lyden redning, eller kandidat til månedens mål. For Ederson betød det redning.

En klønete Pierre-Emile Højberg serverte så City straffe og 1-0 noen minutter senere. Det var ikke Tottenhams skyld at de kunne gå til pause med bare én scoring i minus, og etter pausen var hellet over.

Ilkay Gündogan – hvem ellers – fikk en perlemulighet etter forarbeidet til Raheem Sterling og fikk rotet ballen inn bak Lloris til 2-0.

Kvarteret før slutt sendte Ederson et heidundranes utspark til Gündogan som sørget for at City-keeperen fikk seg en assist. 3-0.

Guardiola dyttet dermed Mourinho ubesværet til side til Citys 20. kamp på rad uten tap.

Les: Liverpool har kapitulert