Hjem Fotball Mourinho har ingen hast med Martial

Mourinho har ingen hast med Martial

august 21, 2017

Jose Mourinho og Manchester United svever høyt om dagen. Det virker som klubben nå har en fantastisk miks av spillere som kan skape problemer foran motstandernes mål. På sidelinjen tripper en franskmann.

Marcus Rashford ble byttet ut med Anthony Martial i det 75. minutt. Dette var mer enn nok for Martial, som med sin andre scoring på to kamper, sendte en melding til mangageren: Jeg er å regne med!

Martial har gjort alt han kan for å spille seg inn på første-elleveren, men fortsatt er Mourinho meget komfortabel med å sette den franske landslagsspilleren på banen et stykke ut i kampene.

-Vi bruker Martial godt, og han kommer nå med den riktige innstillingen. Vi hadde en samtale om fremtidsmulighetene hans i klubben, sier Mourinho ifølge The Mirror.

Kan vi lese ut av dette, at det ikke bare er franskmannens prestasjonen på banen som avgjør om han stiller fra start?

Fortsetter scoringene å komme, blir det uansett vanskelig å nekte 21-åringen muligheten til å starte. Selv for en Mourinho.

(foto: manchester united)

Les også:

Hindrer Tottenham fra å kjempe helt i toppenVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.