(foto: tottenham, twitter)

For mange er det steinansiktet til José Mourinho, flyvende vannflasker, utskjellig av spillere, dommere og journalister som forbindes med portugiseren. Denne helgen ble vi kjent med mennesket Mourinho.

Som vi gjentar til det kjedsommelige: Mourinho er og blir viktig for fotballsirkuset. Portugiseren bringer oss underholding på – og like mye utenfor banen.

Les: The Guardian: Tottenham enig med ny manager

Etter at Christian Eriksen måtte reddes på banen, viser den tidligere Tottenham-manageren at det også er et menneske bak den steinharde fasaden hans.

-Jeg kan ikke stanse å tenke på det som skjedde i går (lørdag). Det er langt viktigere enn fotball, men samtidig viste det også de gode verdiene i fotball. Kjærlighet, solidaritet og familiebånd. Det var ikke bare om hans familie, det handlet om hele fotballfamilien, begynner Mourinho til Talksport.

Les på Helsesjefen: Mange vil prøve utendørs sex

-Jeg ba, jeg gråt, men hvor mange millioner gjorde ikke det. Jeg tror det var mange som gjorde det, for fotball kan bringe folk sammen, sier en emosjonell Mourinho.

Følte seg knust. (foto: tottenham, twitter)

Som legger til at han på søndag snakket med Pierre-Emile Højberg og oppfattet at nyhetene om tilstanden til Christian Eriksen er gode.

Les: På tide at Pochettino gir Neymar en gul PSG-drakt