Hjem Fotball Mottatt med åpne armer
Mottatt med åpne armer

Mottatt med åpne armer

mars 31, 2017

Arendal-trener Knut Tørum er superføyd med sin nye danske signering. Han blir omtalt Adnan Mohammad som en gave til OBOS ligaen. Han kommer fra  FC Nordsjælland hvor han har fått lite spilletid, til tross for dette hylles han ferdigheter og løfte fra ekspertene om at han kommer til å prege ligaen.

«Adnan er en spennende tilvekst til vår tropp, og han bidrar til å styrke lagets offensive slagkraft. Vi regner med at han vil være spilleklar til serieåpningen mot Mjøndalen søndag, men det er for tidlig å si noe om han vil spille den kampen, understreker treneren.

Kun for kort tid siden kunne Arendal meddele omverden at nå var stallen komplett, det at de nå har signert en til har to årsaker, en meget bra mulighet til å styrke angrepsspillet og det faktum at de har en del spillere ute med skade.

«Adnan er en spiller med x-faktor og har tekniske ferdigheter til å dominere i OBOS-ligaen fra første kamp. Det blir enorm spennende å følge teknikeren som ser ut til å være en gave til vårt nest-øverste nivå» skriver en som vet i Fotballkanalen.

Les også: