Stian ble kåret til intet mindre enn tidenes KFUM spiller i 2019

Kaptein Stian Sortevik tar et år til i KFUM og med det kan klubben, som var ganske så nervøse for at det var slutt, puste lettet ut. – Ikke uten grunn skal vi tro uttalelsene til egen web:

Jeg er veldig glad for at det har ordnet seg. Jeg har aldri vært så lenge i tenkeboksen som nå. Lyst og motivasjon har jeg for så vidt hatt hele tiden, men jeg har måttet kjenne på at det er riktig i forhold til egen familie. Jeg kjenner jo innimellom på at jeg ikke får nok tid med de to gutta mine (4 år og 1 år og 4 mnd), sier ball-eleganten som fyller 33 i 2021:

  • «Jeg har en snill og forståelsesfull samboer, det setter jeg pris på».

Les: Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

Ønsket er å gjøre det bedre i år enn i fjor, sist sesong var ikke så bra som 2019.

Jeg er faktisk veldig revansjesugen, både på egne og lagets vegne.

«Den unormale sesongoppkjøringen bidro til at jeg synes det var mer krevende å prikke formen. Jeg sleit med å komme helt i gang etter to-tre måneder uten fotballspill. I tillegg var jeg ute en periode med skade».