Endte heldigvis bra. Har fått Premier League til å reagere. (foto: inter, twitter)

Mens alle har ventet på at den falerte stjernen, Eriksen, skulle bli sendt ut av Milano, har dansken og Antonio Conte jobbet i det stille. Mot løsningen. På søndag kom resultatet.

Det var duket for Milano-derby, som ikke bare sender erkerivalene mot hverandre i clinch, men også klubbene som kjemper om Serie A-tittelen.

Les: Slutt og klag! Solskjær og United gjorde jobben

Dette ble de blåstripetes store dag. Jens Petter Hauge ble holdt utenfor, og måtte se Zlatan den store bli smågutt i selskap med Lautaro Martinez og Romelu Lukaku. 3-0 til Inter med to scoringer av Martinez og straffescoring av Lukaku.

Akkurat nå! Christian Eriksen får livreddende førstehjelp under EM-kampen mellom Danmark og Finland

Men bak statistikken ligger en stor dag for en danske, som endelig hadde gjort seg fortjent til Contes gunst.

-Jeg har fortalt Christian at det var hans beste kamp i klubben. Han gjorde alt hva jeg ba om. Han var den ene av to playmakere, men han tok også dybdeløpene når han fikk sjansen. Han gjorde det virkelig bra både med og uten ball, skryter Conte til Inter TV.

Han gjorde alt jeg ba om. Conte fortsetter med å forklare hva som skjer når spillere begynner å høre på bossen.

-Vi har nå funnet en løsning med ham. Han har justert spillet så det passer til oss. Det gjør meg både glad og stolt. Det gir en ekstra dimensjon i spillet vårt, avslutter Conte.

Som også passer på å minne Eriksen om at han kan fortsatt kan gjøre det bedre, og at Inter forventer mer av ham.

Frem til januar la Conte ikke skjul på at Eriksen ikke tilhørte på San Siro, men omstendighetene gjorde at dansken ble. Det slår oss igjen hva godt som kan komme ut når spillere ikke dømmes nord og ned uten å få en reell mulighet til å tilpasse seg de nye omgivelsene (les: tid nok og tillit).

For oss er Conte et mangergeni – når han retter energien mot løsninger.

Les: Alexander Isak måtte ta seg en skikkelig avreagering etter United-tapet