Hjemme. (foto: juve, twitter)

Real Madrid, Juventus, Chelsea og Atletico Madrid. CV’en til Alvaro Morata er mildt sagt imponerende. Likevel, den spanske landslagsspilleren har vært sammenhengende på flyttefot siden 2014. Nå ser det ut som 29-åringen har landet.

På utleie fra Atletico Madrid til Juventus har det tydeligvis skjedd noe med spilleren. I januar var Morata sterkt linket til Xavi som en av Barca-managerens favorittspillere, men det endte med at Aubameyang fylte plassen til førtidspensjonerte Sergio Aguero.

Les: Xavi har utpekt verdens største talent

Skal vi tro Morata, var det Juventus som avgjorde at han ble værende i Torino.

-Jeg pratet med treneren (Allegri) i løpet av overgangsvinduet. Han fortalte meg at Dusan Vlahovic ville hjelpe meg, og det har også blitt tilfellet… Han (Allegri) fortalte meg at jeg skulle bli, og at han stolte på meg, sier Morata ifølge Sport.

-… Hvis det er opp til meg vil jeg bli her for alltid… Nå er jeg innstilt på å betale tilbake trenerens tillit, avslutter Morata.

Les: Spisslegenden Vieri har talt: Kampen står mellom Haaland og Vlahovic

(fra transfermarkt.com)

Det har blitt 8 scoringer på 33 kamper for Juventus denne sesong, hvis Allegri vil ha med Morata videre har Juventus mulighet til å gjøre avtalen med Atletico permanent. Morata har hvertfall funnet roen tilbake hos klubben han hadde sine kanskje beste sesonger i perioden 2014-16.

Da er det opp til Juventus.