Skal finne tilbake til formen i La Liga. (foto: monaco)

Monacos lettbente midtbanespiller imponerte stort forrige sesong ved å hjelpe Monaco til semifinalen i Champions League. Så svirret ryktene om en overgang til Premier League, noe som aldri ble noe av. Dettte skuffet 22-åringen som nå varsler at han er åpen for det meste.

Thomas Lemar har nå for første gangen uttrykt skuffelsen av at overgangen til enten Liverpool eller Arsenal gikk i vasken forrige sommer.

Men dette har ikke dempet reiselysten hans.

-Jeg var litt skuffet. Men når det er over, er det over. Ikke noe å tenke på. Jeg vil fortsette å trene hardt så disse klubbene kommer tilbake ved det neste overgangsvinduet. Jeg er åpen for alle tilbud. Jeg er fotballspiller og liker fotball. Jeg stenger ingen dører, sier Lemar ifølge Telefoot.

Snakk om spiller som er moden for Premier League.

Får dere med dere dette i England?

Sjekk ut oddsen

Les også: 90 franske kilo var ikke nok for å holde Barcelona-spilleren borte