Hjem Fotball Monaco øyner gigantsalg til Manchester United
Monaco øyner gigantsalg til Manchester United

Monaco øyner gigantsalg til Manchester United

oktober 7, 2017

Sommeren var som en eneste stor salgs basar for Monaco med milliarder strømmende inn på konto, det var utrolig, men sant noen spillere igjen.

Den brasilianske landslagsspilleren Fabinho ble til tross for en rekke klubber på frierføtter ikke solgt. Ligue 1 mestrene bestemte seg for å holde litt igjen.  Monaco lot Mbappe, Benjamin Mendy og Tiemoue Bakayoko bytte klubb, men klarte å holde på Fabinho, så vel som Thomas Lemar, som Arsenal hadde øremerket som potensiell erstatning for Alexis Sanchez.

De fikk merkelig nok ikke noen seriøse forsøk på å hente han som nå er klubbens desidert viktigste spiller målmaskinen Radamel Falcao. Han ble regnet som en «has been» med dårlig kne og høy alder (31 år). Vi kan garantere at hans 12 mål på 11 kamper så langt i år har snudd opp ned på det. – I januar vil tilbudene hagle inn.

I sommer var begge Manchester lagene ute etter Fabinho Le10 Sport hevder at Paris Saint-Germain vil komme med et giganttilbud. Jose Mourinho ser på Fabinho som en ideell forsvarer (defensiv midtbane eller høyreback) og skal ha signalisert til Monaco at de fortsatt er veldig interessert i et kjøp.

Monaco skal være villige til å selge Fabinho for 75 millioner euro. Fabinho har tidligere sagt han ønsker å spille for en Premier League klubb, men med Paris Saint-Germain sin ekstreme villighet til å bruke penger er det umulig å si hvem som vinner budkampen som trolig kommer i januar.

Monaco som be tvunget til å spare penger for noen år siden, la om strategien med å utvikle selv, kjøpe ungt og så selge dyrt. Det har vist seg å være et smart trekk. Monaco er i ferd med å bli en av europas rikeste klubber.

Les også: