Hjem FotballChampions League Monaco og Manchester City med festfotball
Monaco og Manchester City med festfotball

Monaco og Manchester City med festfotball

mars 15, 2017

Skulle gjerne sett flere kamper mellom Monaco og Manchester City sine to i kampen for å komme til kvartfinalen i Champions League.  Begge lag har servert festfotball av ypperste klasse, den første kampen hente med en 5 – 3 seier til Manchester City.

Returoppgjøret hjemme i Monaco viste seg fort at Manchester City var i trøbbel. Ved pause stod det 2 – 0 til Monaco, det var vel fortjent.

Det tok ikke mange minutter å skjønne at Manchester City var i trøbbel, dette var kampen som Monaco skulle vinne, de skulle videre i Champions League. Stor talentet Kylian Mbappe stod for det første målet, det er like greit å lære seg navnet med en gang. Etter kampen sammenlignes han med Thierry Henry av medier over hele Europa. Mål nummer to var signert Fabinho som skjøt knallhardt omtrent fra straffemerket.

Til pause var det sammenlagt 5 – 5

Andre omgang ble jevnere etter 71 minutter sørget Leroy Sané for  2-1 og i det øyeblikket var Manchester City videre.  Monaco ga ikke opp og satte inn et vanvittig sluttrykk som ga resultater. Tiemoue Bakayoko scoret det avgjørende målet for Monaco og 3 – 1 ga sammenlagt 6 – 6 og dermed gikk Monaco videre til Champions League-kvartfinalen på bortemålsregelen.

Les også: