Hjem FotballEliteserien Molde har en meget god kandidat til årets toppscorer
Molde har en meget god kandidat til årets toppscorer

Molde har en meget god kandidat til årets toppscorer

april 17, 2017

Vålerenga startet årets Eliteseie med å vinne over Viking og ikke har vunnet noe som helst siden det.  Man skulle nesten tro Oslo laget ble smittet av et tapervirus fra Viking, for begge lag taper alle sine kamper.

I bortemøte mot Molde var Vålerenga redusert til pappfigurer som Molde kunne løpe rundt, skape sjanser og lage mål. Fortsetter det slik kan Oslo miste representasjon i Eliteserien.

Molde har en spiss for fremtiden som allerede har begynt å levere, Sander Svendsen som er bare 19 år har alle muligheter for å bli årets toppscorer. Han er nominert til Golden Boy, (Europas største talenter under 21)

I dagens kamp mellom Molde og Vålerenga ble det 2 mål på Svendsen. Det var bikkjekaldt på Aker Stadion som i nesten hele resten av landet, det virket ikke som om Moldespillerne ble plaget av kulden.  Allerede etter 7 minutter banket Sander Svendsen inn 1 – 0.  Og bare tre minutter senere var Vålerengas Ivan Näsberg uheldig og  skled ballen i mål i et forsøk på avklaring.  2 – 0.

Kjetil Rekdal som sitter og kommenterer det hele på TV er rystet over det han ser, selvsagt ligger det litt «hva var det jeg sa» i hans kommentarer og «dette hadde jeg gjort mye bedre selv», men en ting var tydelig, han var ikke imponert.    Fra hans perspektiv er det nå ikke noe igjen av det Vålerenga han har bygget opp.  En ting har han rett i, vi har ikke sett noe til Ronny Deila magien så langt denne sesongen.

Så etter 28 minutter fikk Molde en corner som Sander Svendsen sørget for havnet i mål og stillingen ble 3 – 0.

 

Det var et knust Vålerenga som gikk inn til pause og de kom aldri tilbake i kampen. I andre omgang var det kanskje litt , dette skal vi klare blikk å skue, men etter bare 35 sekunder forsvant alt håp.

Petter Strand slo inn fra sidelinjen. Bergmann Sigurdarson sto rett foran mål, og headet ballen i bue over Sandberg, til 4–0.

Vålerenga ligger nå på 15 plass med 3 poeng, mens Molde er på 2. med 9.

Les også: