(c) Bilde: Molde FC: Fredrik Aursnes

Midtbanespiller Fredrik Aursnes har et dilemma, som alltid ellers ønsker vi i Sporten å bidra med vår enorme kunnskap for å gjøre valget enklere. 24 åringen har spilt for regjerende seriemestre de siste fire årene og gjort tingene sine såpass bra at det har vekket noe interesse fra det store utland, men så langt ingen av de store klubbene.

Toulouse rykket ned fra det forkortede Ligue 1 i vår og er fast bestemt på å bare være en sesong i Ligue 2. – Den franske klubben ønsker seg Fredrik Aursnes med på laget og har fått ja på et bud på 30 millioner kroner fra Molde.

Les: Henter erfaren spiss med over 250 Bundesliga-kamper

Til Romsdals Budstikke sier Aursnes at det slettes ikke er sikkert at han kommer til å signere for Toulouse: «Altså, det er et dilemma om jeg skal ta det som ligger foran meg, eller om jeg skal ha is i magen og vente på noe som kanskje er bedre og mer forutsigbart sportslig»

«Spørsmålet er om jeg skal gå til en litt ukjent andreliga i Frankrike som jeg ikke vet så mye om, eller vente og se om det dukker opp noe annet nå eller om et halvt år for eksempel».

Så til Sporten sitt råd til Fredrik Aursnes: Molde, som sikkert de fleste vet befinner seg i utkanten av Europa, det er kun spill i Europa og kanskje som vinner av Eliteserien at klubben utenfor Norden kan legge merke til deg. – Om et halvt år blir Bodø/Glimt seriemester noe som kan virke negativt på at noe bedre dukker opp.

Ligue 1 er en av de fem store, hvis du bidrar til at Toulouse rykker opp igjen har du hele verden for dine føtter.

Kort sagt: Klin til, sett deg på første fly til Frankrike og sats på at du rykker opp med klubben.

Les på Sporten: John Wick 5 skjer! – henger seg på John Wick 4